Zachovejte všechny živiny

Každá správná hospodyňka ví, že vařením, nebo jakoukoliv jinou tepelnou úpravou, ztrácí potraviny své živiny a vitamíny. Jak tomuto problému předejít? Teplá strava je důležitá, ale jsou oblasti, kde si vybrat můžete. Typickým příkladem, jsou zelené kávy, u kterých neprochází zrnka pražírnami, ale jsou ponechány v přírodní formě a vy z nich tak můžete načerpat maximum.

Nové postupy pro ještě lepší chuť

Tento postup, kdy jsou zrnka ponechána ve své přirozené barvě, může nejednoho zarazit. Je to zejména proto, že je výsledný šálek nazelenalé barvy, což není typická barva pro kávu. Mějte však na paměti, že to ničemu nevadí a toto netypické vzezření jen dokazuje, o jak čistou a chemicky neupravovanou odrůdu zrnek se jedná.

Zachovejte všechny živiny
Ohodnoťte příspěvek